El Ministeri d’Educació ha posat en marxa l’elaboració de l’Estadística Nacional de Biblioteques Escolars del curs 2015-2016. L’objectiu fonamental és conèixer adequadament la situació i evolució de les biblioteques dels centres educatius de tot el país i valorar l’impacte de les mesures que s’han adoptat en el marc del Conveni de col·laboració entre el Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació i Universitat per a la millora de les biblioteques escolar de les Illes Balears.

Aquesta estadística va adreçada a tots els centres docents de titularitat pública o privada que imparteixen, durant el curs 2015-16, algun dels ensenyaments següents: educació primària, educació especial, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de FP de grau mitjà i/o de grau superior, programes de qualificació professional inicial, ensenyaments de sistemes educatius estrangers impartits en centres autoritzats per les Administracions Educatives. Per tant, l’àmbit d’aplicació de l’Estadística de Biblioteques Escolars a la nostra comunitat autònoma és:

  • Centres d’educació infantil i primària
  • Instituts d’educació secundària
  • Centres d’educació primària
  • Centres d’educació especial

  • Centres integrats de formació professional

  • Centres concertats

  • Centres estrangers

  • Centres privats

Aquesta estadística és de caràcter censal i requereix que totes les comunitats autònomes i tots els centres educatiu completin el procés, per tant vos deman que vos ajusteu al màxim al termini de dia 31 de març de 2016 per tal que l’Oficina d’Estadística del Ministeri pugui finalitzar el procediment.

Per tal de facilitar la tasca de recollida d’informació, el Ministeri d’Educació ha posat al nostre abast una aplicació informàtica comú per a tots els centres. A les “Instruccions per emplenar l’Estadística de biblioteques escolars” hi trobareu el protocol que s’ha se seguir per accedir a la Seu electrònica del Ministeri i a l’aplicació informàtica.

Al “Manual Metodològic” hi consten totes les explicacions necessàries per al desenvolupament del procés de complementació dels formularis de l’Estadística.

Per qualsevol dubte que tengueu, podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Documents:

Instruccions Estadística BE
Manual Estadística BE